Eigen rekenvaardigheden op orde

din05nov19:00din21:00Eigen rekenvaardigheden op ordeAan de slag met 3f en 1S rekenenDriegang Gorinchem, Dokter van Stratenweg 1519:00 - 21:00(GMT+01:00) OrganisatorNicole Holthuis - DekkersRenske VinkKosten350 per deelnemer Omvang10 avonden van 2 uur CursusaanbodDidactiek,OverigOnderwijssoortAllen,Bovenbouw,Middenbouw,Onderbouw,VoorschoolDoelgroepLeerkracht,Onderwijsassistent,Overig,Pedagogisch medewerker

Over deze cursus

Als onderwijsassistent neem je binnen Driegang/ de regio van Driegang een heel belangrijke plaats in. 

Het wordt steeds belangrijker voor scholen om onderwijsassistenten in te kunnen zetten voor alle groepen van de basisschool.
Dat betekent dat er ook meer vragen zijn om kinderen in de bovenbouw te kunnen ondersteunen met rekenen.
Het goed kunnen ondersteunen van leerlingen in de bovenbouw vraagt natuurlijk dat jijzelf ook goed kunt rekenen en ruim boven de lesstof van de leerlingen staat.En laten we eerlijk zijn, de groep 8 rekenstof kan best pittig zijn.

Om je te helpen om zelf ruim boven de rekenstof van de groep 8 leerlingen te staan bieden we deze scholing aan.

In een periode van een jaar gaan we 10 keer met elkaar aan de slag. Deze avond worden  de verschillende domeinen van rekenen uitgelegd, is er tijd om deze sommen te oefenen en zal er huiswerk meegegeven worden.
Voordat de cursusavonden beginnen zal je een instaptoets maken. Met de uitslag van deze toets kunnen we bekijken welke avonden het niet nodig is dat je aanwezig bent, omdat je de groep 8 stof van dit domein volledig beheerst.
Deze cursus vraagt doorzettingsvermogen en ook thuis inzet buiten de cursussen om. Toch moedigen we je van harte aan mee te doen met deze cursus als je nu twijfelt of het goed lukt de leerlingen in de bovenbouw te kunnen begeleiden.

De avonden zijn van 19.00-21.00 uur. De volgende avonden zijn gepland:

15 oktober, 5 november, 26 november, 7 januari, 28 januari, 18 februari, 18 maart, 8 april, 20 mei en nog nader te bepalen datum

RSVP to This Event

Neem nu deel aan deze unieke cursus!

Laat ons weten of je meedoet met de cursus.

RSVP Now

Ja8

17 Plaatsen beschikbaar

Deze cursus gaat door!

Heb je je al aangemeld maar wil je daar iets in wijzigen?Pas mijn aanmelding aan

Datum en tijd

5 november, 2024, 19:00 7:00pm - 9:00pm(GMT+02:00)

Locatie

Driegang Gorinchem

Dokter van Stratenweg 15

Driegang Gorinchem

Routebeschrijving opvragen

Kosten

350 per deelnemer

Omvang

10 avonden van 2 uur