Inclusief onderwijs: wat, waarom en hoe?

woe23okt19:00woe21:00Inclusief onderwijs: wat, waarom en hoe?Een waardevolle cursus voor elke onderwijsprofessionalDriegang Gorinchem, Dokter van Stratenweg 1519:00 - 21:00(GMT+02:00) OrganisatorJantien WalraadWilleke KruijsKostengeen kosten aan verbonden Omvang1 bijeenkomst van 2,5 uur OnderwijssoortAllen,Bovenbouw,Middenbouw,OnderbouwDoelgroepIntern begeleider/ Kwaliteitscoördinator,Leerkracht,Onderwijsassistent

Over deze cursus

Waar gaat het over

Inclusief onderwijs is een veelbesproken thema. Zowel op landelijk, regionaal als bestuurlijk niveau zijn er ambities, ontwikkelagenda’s en afspraken gemaakt. In 2035 moet het Nederlands onderwijs inclusief zijn. Veel gesprekken hierover vinden op beleids- en bestuursniveau plaats, waardoor er vaak nog veel onbekend is voor degene die straks ‘inclusie moeten doen’. Wat betekent dit voor het onderwijs op jouw school, in jouw klas en voor jouw rol in de komende jaren? Misschien ben je nieuwsgierig, sceptisch of gespannen? In één avond word je bijgepraat over wat inclusief onderwijs is, de oorsprong, de huidige ontwikkelingen en de te nemen stappen tot 2035. Er is hierbij ruimte voor uitwisseling, discussie en nadenken over jouw rol hierin. 

Wat je nog meer moet weten

De cursus wordt gegeven door Willeke Kruijs en Jantien Walraad, ambulant begeleiders binnen Samenwerkingsverband Driegang met een hart voor inclusie en kartrekkers van de beweging naar meer inclusief onderwijs in de regio van Driegang. 

RSVP to This Event

Neem nu deel aan deze unieke cursus!

Laat ons weten of je meedoet met de cursus.

RSVP Now

Ja8

17 Plaatsen beschikbaar

Deze cursus gaat door!

Heb je je al aangemeld maar wil je daar iets in wijzigen?Pas mijn aanmelding aan

Datum en tijd

23 oktober, 2024, 19:00 7:00pm - 9:00pm(GMT+02:00)

Locatie

Driegang Gorinchem

Dokter van Stratenweg 15

Driegang Gorinchem

Routebeschrijving opvragen

Kosten

geen kosten aan verbonden

Omvang

1 bijeenkomst van 2,5 uur