Spelling is niet mogelijk als leerlingen niet kunnen schrijven

woe26maart15:00woe18:00Spelling is niet mogelijk als leerlingen niet kunnen schrijvenVerbeter het schrijven van jouw leerlingenDriegang Gorinchem, Dokter van Stratenweg 1515:00 - 18:00(GMT+01:00) OrganisatorGerda BroekstraKosten115 per deelnemer incl. materialen OmvangEen bijeenkomst van drie uur CursusaanbodDidactiekOnderwijssoortBovenbouw,MiddenbouwDoelgroepIntern begeleider/ Kwaliteitscoรถrdinator,Leerkracht,Onderwijsassistent

Over deze cursus

๐˜ž๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜จ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฏ?’ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ป๐˜ถ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฌ๐˜ณ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ. ๐˜Ž๐˜ข ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ? ๐˜–๐˜ง ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ณ๐˜ช๐˜ง๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ต ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ?

Met regelmaat hebben onleesbare handschriften een ‘verlammend’ werken op het leerproces van leerlingen, omdat jij als leerkracht niet weet op welk aspect je feedback moet gaan geven. Het handschrift of de spelling? Met het nakijken van onleesbare handschriften heb jij als leerkracht geen inzicht in de ontwikkeling van de vakinhoudelijke kennis van jouw leerlingen.

Vermijd deze ‘verlammende’ handschriften en verbeter het schrijven van jouw leerlingen door het volgen van deze workshop. Leren schrijven en het leren van een taal zijn nauw met elkaar verbonden, zoals je ook in dit voorbeeld ziet. Wanneer jouw leerlingen beter leren schrijven, zal dit ook hun taalvaardigheid versterken.ย 

Jij krijgt tijdens de workshop inzicht in de oorzaken van schrijfproblemen en een praktische aanpak om het handschrift van leerlingen te verbeteren. Daarom is het belangrijk dat jij voor deze workshop ook eigen voorbeelden meeneemt van handschriften, waarmee je vastloopt. Hiermee gaan we aan de slag en de volgende dag kun jij al een start maken om je leerlingen te helpen in het verbeteren van hun handschrift.

Wat je nog meer moet weten

Voorbereiding is waardevol door artikelen op de online Kennisbank van De Schrijfvriend door te nemen: https://www.deschrijfvriend.nl/cursussen-tips/kennisbank.

Voor elke deelnemer is er een pen/potlood/schriftlegger en een schrijfschrift.

RSVP to This Event

Neem nu deel aan deze unieke cursus!

Laat ons weten of je meedoet met de cursus.

RSVP Now

Ja16

4 Plaatsen beschikbaar

Deze cursus gaat door!

Heb je je al aangemeld maar wil je daar iets in wijzigen?Pas mijn aanmelding aan

Datum en tijd

26 maart, 2025, 15:00 3:00pm - 6:00pm(GMT+02:00)

Locatie

Driegang Gorinchem

Dokter van Stratenweg 15

Driegang Gorinchem

Routebeschrijving opvragen

Kosten

115 per deelnemer incl. materialen

Omvang

Een bijeenkomst van drie uur