Bewegen en leren combineren

woe09okt19:00woe21:00Bewegen en leren combinerenTheorie en praktijk inspireren jouDriegang Gorinchem, Dokter van Stratenweg 1519:00 - 21:00(GMT+02:00) OrganisatorJanet de VinkKosten122,50 per deelnemer (incl. materiaal) OmvangEen bijeenkomst van twee uur CursusaanbodDidactiekOnderwijssoortAllen,Bovenbouw,Middenbouw,Onderbouw,VoorschoolDoelgroepLeerkracht,Onderwijsassistent

Over deze cursus

Gemaakt om te bewegen

We doen onszelf en ons lichaam een groot plezier met bewegen. We zijn er voor gemaakt. Voldoende beweging is een essentieel onderdeel van een goede gezondheid. Bewegen heeft een positief effect op het leren. Daarom is dit ook zo belangrijk in ons onderwijs. Wij gaan bewegen en leren combineren. Kinderen vinden het leuk om te bewegen en dat gebruik je om hun ontwikkeling te stimuleren. Bovendien draagt het bij aan een gezonde leefstijl.

Beter leren wanneer je beweegt

Bewegend leren brengt het brein in beweging, zorgt voor een betere verwerking van de informatie, een betere concentratie in de klas, stimuleert de cognitieve functies, draagt bij aan eigenwaarde en zelfvertrouwen en zorgt voor betere schoolprestaties.

Bewegend Leren een vast onderdeel van het lesprogramma

Deze meestertraining is een combinatie van theorie (leren) en praktijk (bewegen). Door verschillende spel- en wedstrijdvormen uit te proberen, krijg je inspiratie om de volgende dag direct toe te passen in de groep voor de vakken rekenen, lezen, taal en spelling. Tips voor bewegend leren op het schoolplein, in het gymlokaal en in het klaslokaal. Bewegend leren is voor alle groepen.

Reageer nu

Neem nu deel aan deze unieke cursus!

Laat ons weten of je meedoet met de cursus.

Ja20

10 Plaatsen beschikbaar

Deze cursus gaat door!

Heb je je al aangemeld maar wil je daar iets in wijzigen?Pas mijn aanmelding aan

Datum en tijd

9 oktober, 2024, 19:00 7:00pm - 9:00pm(GMT+02:00)

Locatie

Driegang Gorinchem

Dokter van Stratenweg 15

Driegang Gorinchem

Routebeschrijving opvragen

Kosten

122,50 per deelnemer (incl. materiaal)

Omvang

Een bijeenkomst van twee uur