Creatief met de ontwikkelingsmaterialen uit de klas

woe09okt15:00woe17:00Creatief met de ontwikkelingsmaterialen uit de klasOptimaal gebruik maken van ontwikkelingsmaterialenDriegang Gorinchem, Dokter van Stratenweg 1515:00 - 17:00(GMT+02:00) OrganisatorJanet de VinkKosten122,50 per deelnemer (incl. materiaal) OmvangEen bijeenkomst van twee uur OnderwijssoortOnderbouwDoelgroepLeerkracht,Onderwijsassistent

Over deze cursus

In alle onderbouwgroepen zijn ontwikkelingsmaterialen aanwezig. Vaak hebben we de kasten er vol mee staan, materiaal dat de ontwikkeling stimuleert. De vormgevende materialen, de ongevormde materialen, de constructie- en compositiematerialen en de speelleermaterialen. 

Maar gebruiken we deze wel optimaal? De handleiding van de schoolleverancier geeft vaak diverse opties. In deze workshop leer je hoe je deze materialen creatief in kunt zetten tijdens coöperatieve werkvormen, bewegend leren of als gezelschapsspel in een kleine kring. 

Spelend leren met ontwikkelingsmaterialen wordt vanaf nu meegenomen in jouw beredeneerd aanbod voor de leerlijnen taal en rekenen. 

Dit geeft jou en jouw leerlingen weer nieuwe energie!

Reageer nu

Neem nu deel aan deze unieke cursus!

Laat ons weten of je meedoet met de cursus.

Ja20

10 Plaatsen beschikbaar

Deze cursus gaat door!

Heb je je al aangemeld maar wil je daar iets in wijzigen?Pas mijn aanmelding aan

Datum en tijd

9 oktober, 2024, 15:00 3:00pm - 5:00pm(GMT+02:00)

Locatie

Driegang Gorinchem

Dokter van Stratenweg 15

Driegang Gorinchem

Routebeschrijving opvragen

Kosten

122,50 per deelnemer (incl. materiaal)

Omvang

Een bijeenkomst van twee uur