Help, ik heb een langdurig zieke leerling (Workshop 10) ronde 2

woe18sept17:00woe18:00Help, ik heb een langdurig zieke leerling (Workshop 10) ronde 2CBS 't Kompas / OBS Sigmondschool in Werkendam, Hooftlanden 1, 4251 BE Werkendam / H.J. Roubosstraat 5, 4251 BZ Werkendam17:00 - 18:00(GMT+02:00) OrganisatorCarola HooghiemstraJanneke WaalKostenGeen kosten aan verbonden Omvang1 bijeenkomst van 1 uur CursusaanbodDidactiek,Leerkracht centraal,Overig,PedagogiekOnderwijssoortAllen,Bovenbouw,Middenbouw,Onderbouw,VoorschoolJaar van inspiratieWorkshop middagDoelgroepDirecteur,Expertisecentrum,Intern begeleider/ Kwaliteitscoördinator,Leerkracht,Onderwijsassistent,Overig

Over deze cursus

In deze workshop zullen Carola Hooghiemstra en Janneke Waal (Consulente onderwijsondersteuning zieke leerlingen van Expertisecentrum ZIek en ONderwijs ) meer vertellen over de begeleiding van langdurig zieke kinderen. Te denken valt aan kinderen met kanker, maar ook aan kinderen met een spierziekte. Ook zijn er kinderen die een acute of chronische ziekte hebben of die als gevolg van een ongeval in het ziekenhuis terechtkomen. Wat kun je voor jouw leerling doen en voor de klasgenoten? Welke aanpassingen zijn er mogelijk in de klas en het leerstofaanbod en welke hulpmiddelen kunnen er eventueel worden ingezet?

Wat je nog meer moet weten

Deze workshop hoort bij de studiemiddag: Starten met Driegang.
Je kunt ervoor kiezen om alleen deze workshop te volgen. Maar als je er toch bent… Volg ook een tweede workshop en eet met ons mee, zodat je wat kunt napraten en je netwerk kunt vergroten.

Reageer nu

Neem nu deel aan deze unieke cursus!

Laat ons weten of je meedoet met de cursus.

Ja2

23 Plaatsen beschikbaar

3AanmeldingenNodig voor deze cursus om doorgang te vinden.

Heb je je al aangemeld maar wil je daar iets in wijzigen?Pas mijn aanmelding aan

Datum en tijd

18 september, 2024, 17:00 5:00pm - 6:00pm(GMT+02:00)

Locatie

CBS 't Kompas / OBS Sigmondschool in Werkendam

Hooftlanden 1, 4251 BE Werkendam / H.J. Roubosstraat 5, 4251 BZ Werkendam

Routebeschrijving opvragen

Kosten

Geen kosten aan verbonden

Omvang

1 bijeenkomst van 1 uur