Wat zijn nu hoge verwachtingen?

maa16sept19:00maa21:30Wat zijn nu hoge verwachtingen?Driegang Gorinchem, Dokter van Stratenweg 1519:00 - 21:30(GMT+02:00) OrganisatorSietske van GulikKosten130,00 per deelnemer OmvangEen bijeenkomst van 2,5 uur CursusaanbodDidactiekOnderwijssoortBovenbouw,Middenbouw,OnderbouwDoelgroepLeerkracht,Onderwijsassistent

Over deze cursus

Wat zijn dan toch…. hoge verwachtingen?
De beste kansen voor ieder kind. Als onderwijsprofessional streef je er dagelijks naar om die kansen te creëren. Daarbij wordt er ook verwacht dat je hoge verwachtingen hebt en toont aan je leerlingen. Maar wat betekenen hoge verwachtingen en wat doe je als professional?
Als je hoge verwachtingen hebt, presteert een leerling vaak beter. De vraag is dan natuurlijk wel: hoe doe je dat dan en waar liggen de grenzen?

Tijdens één bijeenkomst leren leerkrachten en onderwijsassistenten waarom hoge verwachtingen belangrijk zijn, hoe je het aanpakt en wat belangrijke voorwaarden zijn. Naast het delen van theorie ligt de nadruk van deze bijeenkomst vooral op het oefenen en het delen van veel voorbeelden. Na deze bijeenkomst heb je veel tips om direct toe te passen in je eigen groep.

Reageer nu

Neem nu deel aan deze unieke cursus!

Laat ons weten of je meedoet met de cursus.

Ja10

6 Plaatsen beschikbaar

Deze cursus gaat door!

Heb je je al aangemeld maar wil je daar iets in wijzigen?Pas mijn aanmelding aan

Datum en tijd

16 september, 2024, 19:00 7:00pm - 9:30pm(GMT+02:00)

Locatie

Driegang Gorinchem

Dokter van Stratenweg 15

Driegang Gorinchem

Routebeschrijving opvragen

Kosten

130,00 per deelnemer

Omvang

Een bijeenkomst van 2,5 uur