Supervisie Individueel

zoomd01sept00:00maa07juli(juli 7)00:00Supervisie IndividueelDriegang Gorinchem, Dokter van Stratenweg 15(september 1) 00:00 - (juli 7) 00:00(GMT+02:00) OrganisatorPatrick BakkerKosten€ 160,00 per deelnemer individuele supervisie per bijeenkomst € 120,00 per deelnemer groepssupervisie per bijeenkomst OmvangEen supervisietraject bestaat uit 10 bijeenkomsten van minimaal 1 uur met tussenpozen van 2-3 weken. OnderwijssoortAllenDoelgroepIntern begeleider/ Kwaliteitscoördinator

Over deze cursus

Supervisie is een vorm van begeleiding waarbij je leert te reflecteren op je eigen handelen vanuit een werkervaring. A.d.h.v. een werkgerelateerde casus kijken we welke plek jij inneemt in deze casus. Je krijgt hierdoor inzicht in jouw doen, denken en voelen en verkent nieuwe mogelijkheden (willen). Deze voer je vervolgens uit in je werkomgeving, waarna je reflecteert op deze nieuwe ervaring. Zo werk je gericht aan zelfsturing en de ontwikkeling van je professioneel handelen. Bij supervisie staat de vraag centraal hoe je leert en tot leren komt binnen professionele ervaringen.

Coaching is een andere vorm van begeleiding. Je brengt een gerichte vraag of werkprobleem in wat je graag zou willen veranderen. Binnen coaching ligt het accent meer op het realiseren van professionele doelen.

Wat je nog meer moet weten

Supervisie kent 2 vormen:
– individuele supervisie
– groepssupervisie (max. 3 personen)

Coaching wordt individueel gegeven.

Een supervisietraject bestaat uit 10 bijeenkomsten van minimaal 1 uur met tussenpozen van 2-3 weken. Een groepssupervisietraject bestaat ook uit 10 bijeenkomsten, de tijdsduur is dan afhankelijk van het aantal deelnemers. 

Een coachingstraject bestaat uit 5 bijeenkomsten van minimaal 1 uur. Gedurende het cursusjaar kan er op een willekeurig moment gestart worden met een traject supervisie of coaching. De data worden in onderling overleg afgesproken.

Over de aanbieder

Patrick Bakker werkt als ambulant begeleider generalist bij SWV Driegang en heeft ruime ervaring in het coachen en begeleiden van onderwijsprofessionals in het basisonderwijs. Daarnaast werkt hij als onderwijsadviseur bij de Gouwe academie waar hij o.a. studieleider is van de (post hbo) opleiding voor de intern begeleider als kwaliteitscoördinator. Ook begeleidt hij scholen t.a.v. onderwijsinhoudelijke thema’s  (i.r.t. ParnasSys) in het realiseren van goed onderwijs. Patrick heeft de opleiding supervisie-coaching bij de CHE in Ede gevolgd en deze afgerond in december 2023.

Voor meer informatie zie het LinkedIn profiel van Patrick.

Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen via 06 – 23071938 of p.bakker@driegang.nl

Dit is wat anderen zeggen over de supervisie en coaching door Patrick

Supervisie is een waardevol cadeautje aan jezelf. Je leert eigen patronen zien en herkennen die (soms onbewust) bepalend kunnen zijn voor je professioneel handelen. Patrick zet waar nodig de juiste modellen en werkvormen in die maken dat dit ontzettend interessant is en je er heel veel van leert, ook op persoonlijk vlak. Echt een aanrader!

Gemma – ib’er Eben Haezer in Groot Ammers & Eben Haezer in Nieuwpoort

— — —

Het volgen van het supervisietraject geeft je inzicht in je persoonlijk en professioneel denken en handelen. De professionele en persoonlijke benadering van Patrick helpt je verder in jouw eigen leerproces. Tijdens een sessie wordt er door Patrick goed afgestemd op wat jij nodig hebt. Door gebruik te maken van theoretische modellen en gericht vragen te stellen leer je patronen te herkennen die (onbewust) invloed hebben op je professioneel handelen. Daarbij is zelfreflectie en de juiste begeleiding hierbij erg leerzaam en waardevol. Supervisie is een investering in je eigen ontwikkeling!

Mocht je vragen hebben, bel of mail mij gerust!

Femke van Donk – ambulant begeleider specialist SWV Driegang

Datum en tijd

1 september, 2024, 00:00 12:00am - 7 juli, 2025, 00:00 12:00am(GMT+02:00)

Locatie

Driegang Gorinchem

Dokter van Stratenweg 15

Driegang Gorinchem

Routebeschrijving opvragen

Kosten

€ 160,00 per deelnemer individuele supervisie per bijeenkomst € 120,00 per deelnemer groepssupervisie per bijeenkomst

Omvang

Een supervisietraject bestaat uit 10 bijeenkomsten van minimaal 1 uur met tussenpozen van 2-3 weken.